fredag 17. desember 2010

LOPPE OG PUTE DILLA

Jeg har mange " diller" som min kjære må forholde seg til. Jeg eeelsker loppemarkeder og kjenner det bruser i blodet når jeg ser et loppemarked eller en bruktbutikk. Det har blitt noen funn etter hvert.Denne stolen fant jeg på en bruktbutikk i Oslo. Det er opprinnelig en stol laget av bambus som kommer fra Indonesia. Jeg falt for formen på den, og den er utrolig nok veldig behagelig å sitte i. Den trenger nok et strøk maling til, men det får bli når sola titter frem igjen.

Putene er kjøpt på epla i en nettbutikk som heter Plonka. Jeg synes turkis og grønt er nydelige farger sammen.


Dette retro møblet er funnet på et lokalt loppemarked her hvor jeg bor. Jeg var lenge i tvil om jeg skulle male skuffene, men er nå veldig gald for at jeg beholdt teaken, da det passer veldig godt til valnøtt stuebordet vårt.
Legg merke til sandkakeformene som blir brukt til t-lys. Sandkakeformer finnes alltid på loppemarkeder. De hvite vasene er designet av en vennine av meg som heter Trine Trollbu. Inspirasjonen var en isbree,  og hun vant en design konkurranse med disse vasene for menu.

mandag 6. desember 2010

EN DRØM BLIR VIRKELIGHET


 Plutselig kom vi over et husprosjekt som passet oss. Alt gikk veldig fort, men vi angrer ikke en dag. Fra vi bestemte oss til vi hadde flyttet inn tok det knappe fire måneder. En av de raskeste husbyggingsprosesser må det jo være.. Men alt gikk på skinner og arbeidet ble godt utført så vi er strålende fornøyd. Det var mange valg vi skulle ta i løpet av fire måneder, så det gikk slag i slag en periode. Gulv, fliser, doer, vasker o.l... My skulle velges. Men et av de desidert beste valgene vi tok er vannbåren varme. Det koster en del, men er verdt hver en krone. Det blir så god og lun varme i hele huset og det meste styrer seg selv. Kan anbefales på det sterkeste til alle dere som skal bygge hus i disse dager..
Siden jeg er spesielt opptatt av  interiør og gjenbruk kommer denne bloggen til å handle om nettopp det. Gammelt og nytt under samme tak. Kanskje noen kan bli inspirert som igjen kan inspirere oss.. Velkommen til Miamø sin heim :)