fredag 17. desember 2010

LOPPE OG PUTE DILLA

Jeg har mange " diller" som min kjære må forholde seg til. Jeg eeelsker loppemarkeder og kjenner det bruser i blodet når jeg ser et loppemarked eller en bruktbutikk. Det har blitt noen funn etter hvert.Denne stolen fant jeg på en bruktbutikk i Oslo. Det er opprinnelig en stol laget av bambus som kommer fra Indonesia. Jeg falt for formen på den, og den er utrolig nok veldig behagelig å sitte i. Den trenger nok et strøk maling til, men det får bli når sola titter frem igjen.

Putene er kjøpt på epla i en nettbutikk som heter Plonka. Jeg synes turkis og grønt er nydelige farger sammen.


Dette retro møblet er funnet på et lokalt loppemarked her hvor jeg bor. Jeg var lenge i tvil om jeg skulle male skuffene, men er nå veldig gald for at jeg beholdt teaken, da det passer veldig godt til valnøtt stuebordet vårt.
Legg merke til sandkakeformene som blir brukt til t-lys. Sandkakeformer finnes alltid på loppemarkeder. De hvite vasene er designet av en vennine av meg som heter Trine Trollbu. Inspirasjonen var en isbree,  og hun vant en design konkurranse med disse vasene for menu.

4 kommentarer:

 1. Takk for koseleg kommentar hos meg:)
  Putene dine var verkeleg flotte - heilt mine fargar!
  Ha ei fortsatt god helg:-)

  SvarSlett
 2. Hei! Fant deg igjenom Theas Mania, og det var bra for her likte jeg meg...

  Jeg synes denne lille skjenken var helt nydelig. Det var så fint at du hadde latt det være igjen teak i skuffene, samtidig som du hadde modernisert det med å male det hvitt i ytterkantene. Dritstilig!! Go hælg! :)

  SvarSlett
 3. god dagen. Fant deg gjennom Thea jeg også.. Likte kjempe godt kommoden din! Blir spennende å følge deg videre!! :o)

  SvarSlett
 4. Heisann! : )

  Jeg ELSKER den vasen som venninna di har designet,
  og prøver febrilsk å få tak i den...
  har du noen tips til meg kanskje?!

  Maria.

  SvarSlett