mandag 2. mai 2011

Ny loppemarkedsesong JIPPI HURRA!!

Våren er kommet og loppemarkedene kommer på rekke og rad. Jeg fikk med meg skattejakt første mai helgen i år, samt en del bruktbutikker. Og jeg fant masse... Jeg har lenge planlagt mange prosjekter i heimen og nå er jeg i gang med både det ene og det andre. Har vært lite blogging i det siste, men nå skal jeg starte på igjen :)

Her er en liten smakebit av mine skatter.Denne krakken er utrolig artig med sin "boblete" struktur. Jeg maler mye i retro blått om dagen , så denne passer perfekt inn. Krakken var slik da jeg fant den på en bruktbutikk i Drammen. Så jeg tenker å la den være slik den er.

Jeg synes disse skålene var så sjarmerende. Tenk å servere is i disse en varm sommerdag. 

40 kroner for alle seks skålene, jeg trodde nesten ikke mine egne ører. Det kan man vel kalle et kupp eller hva :)

Tror dette er en gardin. Stoffet var så utrolig fint i kvaliteten og fargene minner meg om 17 mai. Tenkte derfor at jeg skulle sy noen miamø 17 mai kjoler. Kjolene blir lagt ut på epla butikken min så snart de er ferdige.

Tydeligvis så har jeg fått dilla på dessert skåler om dagen. Vi får satse på at mange kommer innom å spiser is på 17 mai.

En nydelig mugge som passer til. 

Disse fant jeg på en bruktbutikk. I følge mannen i butikken har de aldri vært i bruk. Han hadde kjøpt dem av noen som hadde drevet en landhandel for mange år siden.  Legg merke til prislappen.

Ruskefat og glassfat. Disse har heller aldri vært i bruk da de kom i orginal embalasje.
Kjempegøy når man finner så mye skatter på skattejakt!2 kommentarer:

  1. Hei! Takk for hyggelig kommentar inne hos meg, og velkommen som følger! :-) Loppis er artig, og her var det mange skatter ja! Masse inspirasjon på bloggen din. Jeg vil gjerne følge deg videre også ;-)

    Klem, Turid

    SvarSlett
  2. Så utrolig mye fint, vi må dra på loppemarked når jeg kommer på besøk :) Klem Monika sjekk gjerne ut min nye interiør blogg: www.sukkerhjemmet.blogg.no

    SvarSlett